SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

24 mar. 2013

TAPES ÀLBUM PRIMAVERA

TAPES ÀLBUM PRIMAVERA


A aquestes alçades del curs, els nens i nenes ja han marxat amb els seus àlbums cap a casa i ja hem decidit i fet les tapes. He pensat incorporar una secció amb un petit recull de tapes de cada trimestre, que he trobat remenant i buscant, començant per les de primavera. A veure si us agraden aquestes idees, que semblen boniquetes i fàcils de fer.

Fulls de colors
Aquestes últimes estan fetes amb CD's reciclats, es poden personalitzar, cada alumne fer la flor com més li agradi. Us emplacem de nou al blog Més que Tapes, on també ens proporcionesn noves i bones idees. Si voleu anar a fer una ullada cliqueu AQUÍ.Vella Quaresma

VELLA QUARESMA
La Vella Quaresma arriba a l'escola just després del Carnaval. Segons explica la tradició, es baralla i guanya al rei Carnestoltes. Ja s'ha acabat la broma, el xivarri i la disbauxa, la Vella Quaresma ha vingut a posar una mica d'ordre.

A la nostra escola ha vingut la Vella Quaresma amb set cames! Arriba set setmanes abans de les vacances de Setmana Santa. En aquesta ocasió ens ha portat una carta cada setmana, i què penseu que ens deia? Ens donava unes instruccions que els nens i nenes d'infantil, per torns, han anat explicant cada divendres a les altres classes del cicle.

Cada divendres l'hem tret una cama. Aquí us deixem un model per la vostra classe, si us agrada:


Tot i que les instruccions de la Vella Quaresma eren molt serioses: fer bé la fila, mantenir la classe en ordre, tenir cura del material, respectar el torn de paraula, escoltar a la mestra... l'hem passat d'alló més bé, cantant la cançó que us deixem a continuació.